Cautare

1025 de rezultate pentru "maican ilie" (4.33 secunde)
Administratia comunei doljene Farcas nu mai cunoaste linistea dupa scandalul izbucnit intre primarul Ilie Nemtaru si Sindicatul Administratiei Publice Dolj, condus de Ringo Damureanu, pe seama plecarii din sindicat a opt salariati ai Primariei Farcas.
Alti sase demnitari - cinci parlamentari si un secretar de stat -, printre care si fostul ministru al Agriculturii Ilie Sarbu (PSD) au primit ieri decizii de necolaborare din partea Colegiului CNSAS, care le-a discutat dosarele, au declarat surse din CNSAS.
"Rebelul" va fi chemat "la discutii" de organizatia Targu Jiu a partidului, dupa ce a anuntat miercuri ca nu va vota bugetul sanatatii pe 2007, a declarat liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, l-a trimis pe colegul sau de partid, deputatul Marian Sorin Paveliu, la psihiatru.
Dan Ilie Morega, presedintele filialei judetene a PNL, a precizat ca-l va propune si-l va sustine pe listele parlamentarilor europeni pe deputatul PD Marcel Romanescu. ... Aici, este vorba despre Alianta D.A., si nu doar de PNL", a declarat Dan Ilie Morega.
Doru Ioan Taracila si Ilie Sarbu au facut opinie separata Mihai Voicu si Valentin Iliescu au respins justificarea data de Mircea Geoana abtinerii - aceea ca proiectul nu ar prevedea votul uninominal.
Ministrul justitiei l-a revocat din functie pe prim-procurorul general al Romaniei, Marcel Sampetru, singurul membru al vechii conduceri a Parchetului General si om de incredere al fostului procuror general, Ilie Botos.
Senatorul Ilie Sarbu, vicepresedinte PSD, a anuntat ieri ca va cere o Comisie parlamentara de ancheta in cazul gripei aviare.
Comisarul Ilie Stefan, seful Politiei municipiului Bailesti, a declarat ca nu a fost inceputa urmarirea penala, insa primarul Iulian Silisteanu este in prezent principala persoana anchetata in acest caz. ... Coroborat cu ce vom strange noi, se va decide daca se incepe urmarirea penala", a precizat comisarul Ilie Stefan.
Directorul general al Directiei Afaceri Globale, Petru Dumitriu, a precizat, ieri, ca romanii Ilie Nelu si Adrian Gancea sunt arestati in Irak pentru incalcarea regulamentului de ordine interioara a bazei militare americane unde lucrau si deocamdata nu sunt acuzati de spionaj.
"Constatam, de cateva luni, ca actuala conducere a Autoritatii Nationale Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) este complet depasita de problematica extrem de complexa aparuta in acest domeniu, dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana", se arata intr-un comunicat emis, ieri, de fostul ministru al agriculturii, senatorul Ilie Sarbu.
Scandalul care ameninta sa arunce in aer PNL Gorj, dupa ce presedintele Dan Ilie Morega a constrans sefii serviciilor deconcentrate sa stranga bani pentru partid, ar putea avea aceleasi proportii cu "cutremurul" din PSD Mehedinti, iscat in momentul arestarii lui Petre Ciobotea, dupa ce in portbagajul masinii sale au fost gasite o valiza cu bani si mai multe contracte in alb de sponsorizare a partidului.
Legat de atacurile lansate de pedisti, Ilie Popa, vicepresedinte al asociatiei deja mentionate, ne-a spus ca cei de la PD se dovedesc inca o data a fi niste neseriosi.
Vicepresedintele PSD Ilie Sarbu a declarat ieri ca, daca au iesit de la guvernare, democratii ar trebui sa paraseasca si in judete posturile de conducere, precizand ca PSD nu are nicio intelegere cu PNL.
Presedintele Comisiei va fi senatorul PSD Cristian Diaconescu, vicepresedinte - deputatul PNL Titu Gheorghiof, secretar - senatorul PRM Ilie Petrescu.
Secretarul comisiei, senatorul PRM Ilie Petrescu, a declarat ca la prima sedinta de lucru Comisia pentru interceptarea comunicatiilor a decis sa trimita adrese tuturor institutiilor abilitate, coform legii, privind tehnica de interceptare si ascultare a telefoanelor.
Ilie Zanfir a ajuns bibliotecar-sef O alta hotarire importanta adoptata in sedinta de ieri a fost cea referitoare la numirea in functia de director interimar al Bibliotecii "V.A. Urechia" a lui Ilie Zanfir, consilier pe probleme de mass-media al primarului Dumitru Nicolae.
El sustine ca Ilie Babalean, consilierul deputatului PD Aurel Olarean, a intrat in curtea sa, unde l-a amenintat si l-a insultat.
Seful de campanie al PSD, Ilie Zanfir, a precizat ieri ca din municipiu vor pleca 850 de social-democrati, iar din judet aproximativ 700. ... Cele doua grupe se vor intilni la benzinaria de la Sendreni, de unde vor continua impreuna drumul spre Bucuresti", a precizat Ilie Zanfir.
Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, sustine ca asa-zisul "Grup de la Cluj" nu exista si, de fapt, nici nu a existat.
google-analytics.com